hiper-szuper tündér

2010/03/10. - írta: Vikkus

2009. 12. 18. 21:36

szóval, ma nemcsak hogy sétáltam, csekkeztem, fotóztam, de mosogattam, teregettem, pakoltam, kutyapárnát varrtam, porszívóztam,de sütöttem két adag muffint, és egy fél kilós fokhagymás kenyeret. kutyakaját már nem kell főzni, az maradt tegnapról, és épp most olvad a husi nekik.
muffinból kezdek elfajulni, ma már továbbfejlesztettem a banános verziót is, kiderült, hogy az egy banán kevés bele, viszont jót tesz neki, ha hozzácsapok egy kis fekete kakaót. a második körnek az "almás pite" nevet adtam. innentől kezdve már lehet sejteni, hogy zajlik a dolog: alaptészta, és töltelékként teszem hozzá a reszelt, fahéjas-vaniliáscukros almát. igen jó lett, csak kicsit kevés tészta maradt a tetejére, legközelebb erre kell odafigyelni.
a kenyerem pedig egyszerűen mesés lett. pasi kenyerei is jók szoktak lenni, de kevés odafigyeléssel, ugyanabból az anyagból valami sokkal jobbat alkottam. puha lett, és vékony héjú, majdnem mint a bolti, csak jobb. na jó, annál picit tömörebb, viszont a saját fűszerezésnek hála ízre messze verte a gyárit.
most a gép előtt ülve, meleg vajas-fokhagymás kenyeret majszolok teljes megelégedettséggel. tevékeny nap volt a mai, tetszett.

DSC05981

DSC05984

DSC05992

DSC05575.JPG

DSC05554.JPG

2 komment
süti beállítások módosítása