morgós

2014/04/28. - írta: Vikkus

egyre jobban utálom ezt a blog.hu felületet... ronda, nem is praktikus, ráadásul valamiért nem az éles post az alapbeállítás, hanem a vázlat, faszom.

no de, az élet zajlik, és nálunk általában elég durván szokott. terveket már nem írok, mert abból megint meghíusult egy (vagy több, már nem számolom), viszont a múlton már nem változtathat semmilyen betegség, vagy beosztás. Yeti fiam végül közös megegyezéssel marad, nincs harag, vagy ilyesmi, egyszerűen megbeszéltük és így döntöttünk, ebbe a falkába jobban illik, többet tud magából megmutatni. És mivel a Yet/Jeti, Yet/Jet annyira összecseng, hogy a delikvensek összekeverik egymást, ezért átkeresztelésre került, és hosszas vívódás után Lemmy lett (Kilmister, Motörhead, google it), ami még hasonlít a régi nevére, de Jettáéra már egyáltalán, és amúgy is, illik a koncepcióba, és a Motörhead jó, Mister Kilmister pedig nagyon nagy arc. és maga a kutya is nagyon nagy arc, csupa bűbáj, szeretet, ám ha másik kutya beleáll domináns kan lesz belőle, akit lenyom korrektül. folyton folyvást Szulejom jut eszembe róla, a higgadt, tekintélyes kan, aki nem bántott senkit, csak akkor ha nagyon muszáj volt. örülök, hogy marad, hamar megszerettük. terelni már elkezdett, sajnos kecskén nem tud kiteljesedni, de az ösztöneit kiengedni jó lesz.

továbbá befogtuk őt is canicrossozni, a beavató körén ő velem jött, Pogo meg apját húzta, és a kis kör után (5km) apjuk még elvitte őket egy nagy körre (8km) is, Pogo végig húzta, Lemmynek egy kör elég volt, de egy hét múlva már szerintem hozzáedződik ő is. ma súlyhúzás a terv nekik, tegnap direkt nem engedtem őket crossozni, hogy ma legyen egy anaerob is nekik. de per pill a kecskék lázadnak a legelőért, így ez lehet, hogy délutánra csúszik. majd meglássuk. most egyszer ki kell vonszolnom magam teregetni, mert sosem érem utol magam a kibaszott szennyessel...

komment
süti beállítások módosítása