házhelyzet - especially for Fanó

2009/10/26. - írta: Vikkus

múltkor hiányolta, hát most akkor megpróbálom visszatekerni a filmszalagot, és összeszedni miket (nem) csináltunk az elmúlt hetekben.

lett fűtés, ugye. annyira, hogy tegnap pl már melegem is volt az iccaka. aztán elkezdtünk kutyaházakat csinálni (szendvicspanel OSB + betonit közte 5 centi hungarocell), bevakolni a falakat (ahol a fűtésesek krátert hagytak maguk után), azt pedig leglettelni. a glettet aztán csiszolni, és újra glettelni... jó móka egyébként. főleg a csiszolás, amikor muszáj volt kinyitni az ablakot, hogy lássunk, meg levegőt kapjunk... és ez még csak egy szoba. ma elvileg csinálja a pasi a következőt (mármint vakolja), és talán ma vagy holnap festhetjük az elsőt. nem bánnám már, főleg, hogy festésileg is belefuthatunk ezer bakiba... amúgy meg kaptunk virághagymákat, azzal is elszöszöltem, öcsém meg kifaragta a dísz(bio) tökömet, úgyhogy már halloween-i fotó-hátterem is van. már csak Thimm kell hozzá, meg a fotógépem töltője, hogy kezdeni is tudjunk vele valamit.

bírom amikor az áruházakba lépve karácsonyi díszek fogadják már az embert... mint amikor kiadják az embernek az ukászt, hogy építse fel a nagy falat 3 hónap alatt, aztán félidőben ránéznek és seggbe rúgják, hogy még sehol sem tart. faszom a relativitásba.

1 komment
süti beállítások módosítása